Update

Efter en påminnelse från en god vän så ska jag göra ett försök att få med allt som hänt under den tid som jag inte har skrivit något i denna blogg. Har inte haft ork att updatera bloggen på ett tag. Kändes som att det inte var någon idé eftersom jag trodde att det inte fanns någon intresserad, men se på fan jag hade fel. Hmm... en orsak att det inte har skrivits något är att jag har börjat plugga lite maskinteknik och det tar upp lite av min tid. Sen att det måste göras matlådor städa och en massa andra måsten så hinns det inte med så mycket mer. Helt slut i skallen och kroppen på kvällen så sängen är det som gäller runt 20:00.

Men jag ska försöka så gott jag kan att göra er nöjda och belåtna med den här texten och kommande texter.

.. började plugga för ungefär 1,5 månad sen och trivs skit bra!! Så jäkla bra människor man har att göra med i skolan så det går inte att må dåligt när man kommer dit. Alla hjälper varandra och är jätte trevliga så det är skit bra helt enkelt. Men så ringde dom från mitt tidigare jobb och erbjöd mig att komma tillbaks och jobba 6månader, så det blir att börja jobba snart igen och blir jag inte kvar där så blir det att söka sig tillbaka till skolan igen. Något som jag inte kommer tycka kännas jobbigt för det är en ganska så bra utbildning och mycket bra skola.

Så vi får se hur det kommer se ut om ett tag, det händer så mycket nu så man känner sig lite osäker på vad man ska ta sig till haha.

Jaha vad är det mer som har hänt? inte så jätte mycket.
Rally, skoter, pulka, fest, snöskottning, snöskottning, snöskottning... ja ungefär det. Haha kanske inte var nån bra idé att uppdater denna kväll, är så jäkla trött. Men men det får bli lite kort ikväll så får det bli lite längre och mer innhållsrikt en annan gång. Nu blir det att heja på Årsunda grabben. HEJJA EMIL JÖNSSON!!

RSS 2.0