Otursdrabbad

Jäklar vilken tur jag har!! Sjukdommarna avlöser varandra hela tiden. Denna gången har jag åkt på magsjuka inte den trevligaste sjukdommen precis. Får springa på skithuset hela tiden, för att först göra nr 2 sen spola och ställa mig på knäna over toan för att inte göra en pizza på golvet.

Men det går över snart, får inte deppa över lite otur.

Vad mer då, de ringde från Sandvik idag och berättade vilken tid jag skulle vara där på torsdag nästa vecka. Sen blir man ledig hela påsken fram till tisdag med betalt :) haha.. bra snäll dom. Så vi får se hur det blir i påsk, syster ringde också och frågade om det fortfarande fanns planer på att åka en sväng till sthlm. Hade varit super kul, brukar bli riktigt lyckade dagar när man tar sig tid och åker ner och hälsar på syrran och hennes karl. Sen skulle det kännas riktigt skönt att få slippa se all denna nysnö som har kommit. Typiskt att det skulle började vräka ner när det äntligen hade börjat bli tort på marken, men man får väl räkna med det om man ska bo i dessa trakter.

Nej nu får det fan vara nog. No more snow

Sms konversation mellan mig och bror (varning!!! Taskila humor)

Jag -Anfall mjuuttivjuut! Vad gör du sig?
Bror -Jag kollar på television. Amballafiuuwiee
Jag - Mjaa kambodja bombad beirut korv. Vad tittar du på?
Bror -70s show
Jag -Mjaha. Byggare bobb
Bror -Ölkorv snarka lök
Jag -Bananexem torbjörn gran
Bror -Obelix idéfix miraculix slick dix anfallilix
Jag -Fläskrix steka idefix, krydda med asterix, dricka obelix piss och duka upp på krusefix.
Bror - E Voula!

Sjuk sjuk och sjuk

Guud en sån jobbig vinter det har varit iår! För det första så har det varit så jävla mycket snö, fan kommer aldrig att glömma vintern 2009. Hörde någonstans att det var ca 20 år sedan det var lika mycket snö eller mer ( alltså i järbo, -98 var det lite för mycket snö men det var inte här) . Har tappat räkning på hur många gånger man har varit tvungen att skotta. Tappade nog orken efter 200, minns inte riktigt. Sen dessa tak som många har varit tvungna att skotta för att inte åka dit för fuktskador eller ett rasat tak. 3 tak har jag hunnit med i vinter att skotta av. Och med all denna snö och kyla som drabbat oss så har det sedan dykt upp en massa jävla förkylningar. Gud va jag har varit sjuk i vinter. Feber, ont i halsen, hosta. Längtan efter värme och gassande sol gör min tokig. Ser mig själv liggandes på den skitiga stranden i strandbaden med en öl som man precis plockat fram ur kylväskan, den rycker för att den är så kall, alla föräldrar tittar konstigt på mig, dom tycker jag är en idiot som dricker öl mitt på ljusa dagen framför deras barn. Men det är inget som stör mig, jag försöker komma under öppnaren med min nagel för att sedan känna ett rus inom mig när jag hör kolsyran pysa efter öppningsögonblicket. Tar en klunk och chestikulerar skål till dem omkring mig, och tänker.
- Nu är ni väl ändå riktigt jävla avis va.

HAHA... Gick lite över styr där kanske. Aja, fast med en liten förkylning och en storm av trötthet som sköljer över mig så kanske det inte är så konstigt att det blev så. Hoppas du gillar läsningen iaf.
Tack för mig

Jag ser bara en massa vitt

Gaah! ska det aldrig ta slut? Vet inte hur mycket snö det har fallit nu under den här vintern. Hade det inte sjunkit ihop efter ett tag så hade det nog varit upp till hakspettsen skulle jag tro. Har varit trött på att frysa varje morgon när man rör sig mot skolan. Aja ett tag till ska man nog tåla men det får inte falla mer snö nu, vill ha sommar! Inge nytt som har hänt tror jag, några roliga sammtal från Sandvik som gör en påmind om att det börjar närma sig att skaka av sig pluggskallen och sätta igång produktions "huvvet". Ska bli riktigt kul att få komma tillbaks och träffa på "The Uvs" igen. Nog ska det gå bra tror ja. Kommer inte tillbaks till samma maskin men inte långt ifrån. Så vist ska jag kunna titta in till dom en stund iaf.

Jag och bror får iväg på en lite längre tur med skot'n i helgen. Bar iväg till Sanviken och förbi systeryster och Mattias. Tog sin lilla tid då vi körde fast en gång och leden såg ju ut som ett slagfällt efter att rallyt hade varit i krokarna så inte gick de fort inte, men fram kom vi. Men vi hade lika gärna kunnat åkt här hemma, blev inte så mycket gjort och sagt hemme hos dom. Jaja, det blev en till update syrran :P

RSS 2.0