I ett svep.

Nu ska vi se här. Var några dagar sen man skrev något här, och har lite tråkigt just nu så då kanske det inte är en sån dum idé att uppdatera lite.
30 oktober är det idag, en fredag som alla andra kanske. NOPE! Idag är det party med halloween tema. Ska bli riktigt trevligt och se vad alla har hittat på, själv blev jag bjuden ganska sent så han inte fundera så jätte mycket på vad jag skulle klä ut mig till. Så det fick bli en snabbtripp till närmaste leksaksaffär och handla en ganska tråkig dräkt. Men bättre de än att inte klä ut sig alls tycker då jag i alla fall.

Arbetsförmedlingen, finns det något värre? Känns som att man står och stampar på en och samma platts just nu. Blev kallad till information om "Jobbgaranti för ungdommar", har för mig att det heter så, något påhitt som regering antagligen har hittat på för att få ungdommar att gå ur a-kassan tror jag. Var tvungen att tacka ja till detta program annars så fanns det en risk att jag blev av med min a-kassa, med andra ord, tacka ja annars får du inte några pengar. Så nu är det f-kassan som gäller, när jag nu har tackat ja till denna jobbgaranti.
Med denna kallelse följde det med en "hemuppgift" (haha) med några frågor om hur intresserad jag är av att söka jobb och hur peppad jag är. VA FAN! Vad är det för ett skämt. Jag gör allt för att hitta ett jobb som passar mig och som jag är kvalificerad för, hade nästan lust att köra ner papperet i halsen på dom innan jag blev kallad för ett personligt samtal med en av arbetsförmedlarna. Blev inkallad av en kvinna, fick sätta mig i den där förbannat hårda stolen och såg framför mig hur hon skulle börja snacka om samma gamla dravel dom oftast gör när man är där. Men inte då! Hon satt där med min hemuppgift och med de svar jag hade fyllt i frågade hon en massa bra frågor. Så nu känns det som att saker börjar röra på sig, lite tråkigt är det ju att det inte gjorde det direkt när man blev arbetslös.

Framtiden är osäker.

Dagen efter.

Ligger i sängen hemma och kollar på nån film dom visar på tvn. Så varför inte uppdatera bloggen med lite bakistext.

Gårdagen var redan bokad av en bakfylla från tidigare dag, men inte skulle det få stoppa mig. Somnade på soffan hos Rickard och vaknade av att min far ringde och frågade om jag var sugen på att käka frulle hos syster, klockan var då runt tio tiden jag och polaren hade då hållit på till klockan sex på morgonen med vårat fyllesnack haha. Så var en aning trött när det bar iväg till Sandviken. Kommer till syster och landar i deras soffa och ligger där och mår helt okej, men trött som fan. Drar vidare till systembolaget och försöker dölja min andedräkt för kassörer så att han inte faller ner och dör.

Kommer hem och är fortfande jätte trött, men tar och öppnar en ny öl haha. YEY! nu är jag på G igen. Sitter och smygstartar lite inför den kommande festen hos polaren, något jag inte skulle ha gjort med tanke på att jag knappt hade ätit något på hela dagen och sovit jätte dålig. Så kvällen slutar i alla fall med att jag blir skitfull och går hem och lägger mig klockan tio haha, lyckat! Men det blev en massa roliga bilder från igår så lite nöjd är jag idag.

Så nu ligger man här, en aning trött och sliten men glad.
Nej nu blir det att fortsätta vila och kika på tv. Ta hand om er.

Bra text? så fan heller!

Andra gången nu som jag ska försöka vara en duktig bloggare. Tycker att det kan vara lite kul att skriva något ibland om vad som händer osv. men vissa dagar hatar jag vad vad den innehåller. Som nu t.ex så återskapade jag min gammla blogg eftersom den tydligen fortfarande fanns kvar i något gammalt skitet arkiv. VARFÖR?! Hade ju varit lite roligt att få skapa en helt ny tycker då jag, men inte då. Återskapar min gammla blogg och läser igenom lite gammla inlägg som jag skrivit. JÄVLA FJANT! säger jag bara. Men tider förändras eller hur?

Då jag försökte skapa en blogg första gången så var jag tillsammans med en jätte god och rolig tjej, och det slutade med att jag blev ett rövhål när allt gick åt fanders. HAHA vad kan man göra, mådde kanske inte så bra ett tag där när jobbet hängde i en skör tråd och ens förhållande håller på att rasa samman. Men det året gick riktigt snabbt i alla fall!

Så här är jag nu, en ny start på detta bloggande! Jätte roligt vissa dagar, fruktansvärt tråkigt andra dagar och onödigt. Varför vill du veta vad jag har gjort för något? VA! Vist du kanske umgås med mig ganska ofta och vill veta vad jag har gjort just den dagen du inte satt där med mig och grubblade över vems navel som är djupast. Ring och fråga då vad jag gör för något eller vad jag har gjort, jag tycker då det är mycket trevligare och roligare. Sen om det är någon dum jävla idiot som jag inte känner som råkar klicka sig in på den här bloggen så lär ju den tänka, va fan är det här för idiot. Men du har ju inte mitt nummer och du känner ju inte mig så väl. Har du tur så kanske det ändras om du är en flitig läsare av just min blogg, men hur stor risk är det?

............................... SKA JAG ORKA SKRIVA NÅgot MER?. ...............................

Så jävla trött imorse! Grus i ögonen och seg i hela kroppen, vet inte vad det är för fel. Kan ju vara att jag inte kan sova när jag väl lägger mig i sängen. Slutar alltid med att jag drar på tv och ser på någon skit serie som har turen att få den sämsta sändningstiden. Du kan ju gissa vad det är för en serie som jag brukar titta på när jag inte kan sova. Ett tipps till dig som är riktigt trött men inte kan somna för att ditt huvud är fullt av funderingar och tankar om allt möjligt skit som inte hör till, dra på sexan runt 2-3 tiden och titta på knight rider ett riktigt sömnpiller kan jag lova.

Hör jag motorsågar imorgon igen så får ni akta er där ute! Nej då, jag är en snäll kille och skulle aldrig göra något mot någon. Men snälla inte imorgon igen, jag ber er. Vaknar i alla fall och går ut och hjälper killarna med att lasta vagnen med några stockar björk. Tar och går en vända på byn och tar en fika med Anders och Rickard. Blir mest en massa snacka om skoter och den annalkande helgen. Blir bjuden på en gammal klassisk järbo ferre. YEY! Kan inte få nog av dom.

Senare var det dags för mig att röra på fläsket. Varje fredag så sammlas några killar för att spela innebandy och ha roligt tillsammans, något som jag tycker riktigt mycket om. Idag fick båda lagen även tre avbytare, så jävla skönt med avbytare säger jag bara! Annars så orkar, i alla fall jag, bara springa i max 20 minuter och vi håller på i runt en timme. Så tack och bock till alla som ställde upp idag. Det var skit kul!

Så nu sitter jag här. Var tänkt att göra en ny blogg men det slutade med att jag återskapade min gammla tråkiga blogg fan. Kanske var ett misstag eller en sucksé. Vad det nu än blir så orkar jag inte skriva något mer, tror jag har fyllt min kvot i minst två dagar.

Ta hand om er.

RSS 2.0